vuosi 2011

Runoilija Lumikeiju87

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 1.5.2011
Viimeksi paikalla: 7.7.2020 11:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...
 

Miten paljon voi yksi ihminen kestää?
Miten minä voisin jatkaa tätä matkaa.
Liian paljon menettänyt oon,
tuntuu että oon niin voimaton.

Liikaa läheisiä kuolee mun viereltä,
joskus tuntuu et onko tämä nyt tässä.
Liian paljon, mie en jaksa enää.
mun sydän särkyy kokoajan vaan enemmän.

Surua en halua läheisilleni tuottaa,
siks yritän jatkaa tätä matkaa.
Neljä kaveria lähtenyt oman käden kautta,
mun sydän huutaa, oisitta antanu mun auttaa.

Mitään en voi tehdä enää,
liian myöhäistä se on.
Haluaisin vain teidät takas,
mut oon oikeesti voimaton.

Uniin tuutte ja mua halaatte,
kumpa se vain ois totta.

nyt enkeleinä katseletta sieltä jostain,
auttakaa mua tai mie en muute enää kestä.

Selite: 
vuonna 2011 on lähtenyt enkeleiksi taivaan aivan liian monta kaveria, niin nuorta :/
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot