rakkaalle

Runoilija Lumikeiju87

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 1.5.2011
Viimeksi paikalla: 7.7.2020 11:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...
 

Vuosia mennyt on
kun menetimme rakkaan.
Taivaan tähdistä katsoo,
tahtoo meidän jatkaa.
ikävä on loppumaton,
muistot mieleen herää.
sydämissämme ainiaan,
rakkaamme muisto elää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot