pieni tyttö

Runoilija Lumikeiju87

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 1.5.2011
Viimeksi paikalla: 7.7.2020 11:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...
 

Pieni tyttö hentoinen,
katsoo taivaan sinehen.
Ei saa poikaa mielestään
jota taitaa hän rakastaa.

Pieni tyttö hentoinen,
iltaisin aina rukoillen.
Jos pojan kanssa saisi olla
lähekkäin, taivaan tähtien alla.

Pieni tyttö hentoinen
uneen vaipuu itkien.
Poikaa mielestään ei saa,
jota hän salaa rakastaa.

Selite: 
salaisesta runovihosta poimittu. kirjoitin tämän 2009.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot