Siskonen

Runoilija 8a4a18b173839c4f8ae602bf284ffa06

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2006
Viimeksi paikalla: 4.5.2019 1:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tälläne tyttö vaan!
Aika kova Smak ja TH fani! :)
Hiljanen, ujo, arka,(usein hyökkäävä!) Runojani Saa TODELLAKIN arvostella/mielellään täytyy. ;D ARVOSTELE MIELELLÄÄN MUN RUNO ÄLÄKÄ KIITÄ ARVOSTELUSTA. ;) PS: MYÖS VANHEMPIA! PPS: MYÖS TARINAA JA LAULUN SANOJA. "T/B on siististi cool"
 

1.
Olin yksin.
Olin aivan liian yksin.
En tiennyt mitä ystävyys on.
Minulla ei ollut ennen mitään.
Sinä annoit mahdollisuuden luottaa.
Sinä annoit mahdollisuuden kuunnella.

”En halua enää luovuttaa.
Sinä annat voimaa jaksaa.
Vaikka en tunne sua kunnolla,
en voisi sua antaa poiskaan.
Sinä olet tärkeä.
Mun oma rakas siskonen.”

2.
Ei ollut ketään.
Minulla ei ollut ketään.
En voinut ymmärtää ystävyyttä
Minulla ei ollut ennen ystäviä.
Sinä annoit mahdollisuuden uskaltaa.
Sinä annoit mahdollisuuden uskoa.

”En halua enää luovuttaa.
Sinä annat voimaa jaksaa.
Vaikka en tunne sua kunnolla,
en voisi sua antaa poiskaan.
Sinä olet tärkeä.
Mun oma rakas siskonen.”

3.
Olet tärkeä.
Olet aivan liian tärkeä.
En haluaisi rikkoa meidän välejä.
Sinä annoit mahdollisuuden tutustua.
Sinä annoit mahdollisuuden ystävystyä.

”En halua enää luovuttaa.
Sinä annat voimaa jaksaa.
Vaikka en tunne sua kunnolla,
en voisi sua antaa poiskaan.
Sinä olet tärkeä.
Mun oma rakas siskonen.”

Et halunnut satuttaa.
En halunnut luovuttaa.
Olet mun oma siskonen.

Selite: 
No joo joku wanha!!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot