Pystytkö luottaan?

Runoilija 8a4a18b173839c4f8ae602bf284ffa06

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2006
Viimeksi paikalla: 4.5.2019 1:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tälläne tyttö vaan!
Aika kova Smak ja TH fani! :)
Hiljanen, ujo, arka,(usein hyökkäävä!) Runojani Saa TODELLAKIN arvostella/mielellään täytyy. ;D ARVOSTELE MIELELLÄÄN MUN RUNO ÄLÄKÄ KIITÄ ARVOSTELUSTA. ;) PS: MYÖS VANHEMPIA! PPS: MYÖS TARINAA JA LAULUN SANOJA. "T/B on siististi cool"
 

Me tutustuttiin silloin,
muistatsä sitä iltaa?
Me pidettiin vain hauskaa.
Pian me huomattiin et,
jotain tapahtu kun me luotettiin.

”Sinä ja minä,
ystäviä ikuisesti.
En halua että hylkäät mut
sen yhden virheen vuoksi.
Sä olet niin tärkeä.
Pystytkö luottaan?
Pystynhän luottaan?”

Me riideltiin jälleen.
Ei sen vaan pitänyt mennä näin.
Meillä piti olla hauskaa.
Pian me tunnettiin et,
jotain tapahtu kun me riideltiin.

”Sinä ja minä,
ystäviä ikuisesti.
En halua että hylkäät mut
sen yhden virheen vuoksi.
Sä olet niin tärkeä.
Pystytkö luottaan?
Pystynhän luottaan?”

Mä kerroin sulle salaisuuden.
Tiesin voivani luottaa.
Mä tiesin, että sä et hylkää.
Nyt me voidaan luottaa.
Pian me ymmärrettiin et,
paljon tapahtui, kun me uskottiin.

”Sinä ja minä,
ystäviä ikuisesti.
En halua että hylkäät mut
sen yhden virheen vuoksi.
Sä olet niin tärkeä.
Pystytkö luottaan?
Pystynhän luottaan?”

Pystyt luottaan.
Pystyn luottaan.

Selite: 
Tää on omistettu yhdelle mun todella tärkeälle ystävälle. Kiitos että oot olemassa. <3 Oot ihana!!
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot