Ikuinen ystävä

Runoilija 8a4a18b173839c4f8ae602bf284ffa06

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2006
Viimeksi paikalla: 4.5.2019 1:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tälläne tyttö vaan!
Aika kova Smak ja TH fani! :)
Hiljanen, ujo, arka,(usein hyökkäävä!) Runojani Saa TODELLAKIN arvostella/mielellään täytyy. ;D ARVOSTELE MIELELLÄÄN MUN RUNO ÄLÄKÄ KIITÄ ARVOSTELUSTA. ;) PS: MYÖS VANHEMPIA! PPS: MYÖS TARINAA JA LAULUN SANOJA. "T/B on siististi cool"
 

1. Mä olin niin yksin
ennen sinua.
Sinä annoit mahdollisuuden luottaa.
Tiesin ettet voisi mun luottamusta pettää.
Sinä ansaitsit sen mahdollisuuden.
Sinä ansaitsit luottamuksen.
Haluan kertoa sinulle totuuden.

”Tätä ystävyyttä
en halua rikkoa.
Sinä olet liian tärkeä.
En halua menettää.
Tarvitsen sua.
Haluan kertoa että,
sä olet mun rakas ystävä.”

2. Sä olit mulle niin aito,
aito ystävä.
Minä ymmärsin todella luottaa.
Tiesin ettet työntäisi mua taaksepäin.
Mä lupasin sen mahdollisuuden.
Sinä ansaitsit ystävyyden.
Halusin kertoa sinulle totuuden.

”Tätä ystävyyttä
en halua rikkoa.
Sinä olet liian tärkeä.
En halua menettää.
Tarvitsen sua.
Haluan kertoa että,
sä olet mun rakas ystävä.”

Mun rakas ystävä.
Mun tärkeä ystävä.
En halua sua luovuttaa.
Haluan pitää sinut lähelläni.

Halusin että ymmärrät sen.
Sinä olet minulle ystävä ikuinen.

Selite: 
Omistettu mun rakkaimmille ystäville. <3 Tää on vain teille <3. Muistakaa että te kaikki 3 (Embo, Saipu ja Sacca) ootta mulle järjettömän tärkeitä!! Mä en ikinä haluu menettää teitä! Ps: Erityisomistus tytölle jota varten todella kirjotin nää lyriikat <3.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot