Liian Arvokas Menetettäväksi

Runoilija 8a4a18b173839c4f8ae602bf284ffa06

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2006
Viimeksi paikalla: 4.5.2019 1:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tälläne tyttö vaan!
Aika kova Smak ja TH fani! :)
Hiljanen, ujo, arka,(usein hyökkäävä!) Runojani Saa TODELLAKIN arvostella/mielellään täytyy. ;D ARVOSTELE MIELELLÄÄN MUN RUNO ÄLÄKÄ KIITÄ ARVOSTELUSTA. ;) PS: MYÖS VANHEMPIA! PPS: MYÖS TARINAA JA LAULUN SANOJA. "T/B on siististi cool"
 

Sinä olit lähelläni,
en nähnyt sinua.
En kuullut sinua.
Sinä kosketit olkapäätäni,
tunsin sen.
Ensin minä pelästyin.
Mutta silti tajusin että tunsin sinut lähelläni.
Silloin tartuin sinua kiinni kädestä.
Pidin siitä lujaa kiinni.
En halunnut irroittaa sinusta.
Olit liian arvokas menetettäväksi.
Tule minun viereeni.
Näyttäydy minulle.
Haluan nähdä sinut.
Haluan nähdä kyyneleesi,
haluan vielä kerran nauraa kanssasi.
Miksi jätit minut näin yksin?
Olisit antanut mahdollisuuden valita.
Nyt en enää pysty.
En jaksa enään jatkaa.
Unohda meidät.
Ja anna minun olla
yhtä yksin kuin olin
ennen sinua.

Selite: 
Aivan liian arvokas menetettäväksi <3.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on hieno. Lyhyesti sanottuna.

 

Käyttäjän kaikki runot