Yritin olla sun ystävä

Runoilija 8a4a18b173839c4f8ae602bf284ffa06

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2006
Viimeksi paikalla: 4.5.2019 1:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tälläne tyttö vaan!
Aika kova Smak ja TH fani! :)
Hiljanen, ujo, arka,(usein hyökkäävä!) Runojani Saa TODELLAKIN arvostella/mielellään täytyy. ;D ARVOSTELE MIELELLÄÄN MUN RUNO ÄLÄKÄ KIITÄ ARVOSTELUSTA. ;) PS: MYÖS VANHEMPIA! PPS: MYÖS TARINAA JA LAULUN SANOJA. "T/B on siististi cool"
 

Mä luulin joksus,
et mikään ei vois erottaa meitä.
Me oltiin aina yhdessä.
Kaikki kuittaili siitä meille.
Me oltiin aina parit
ja aina samassa ryhmässä,
muuten me ei suostuttu tekeen mitään.
Mutta sitten sä teit jotain.
Jotain joka rikko mut.
Mä yritin silti olla sun ystävä.
Mut jokin muuttu meidän välillä.
Sä muutuit, sä et ennen ollu tollanen.
Sä et välittäny miltä musta tuntu.
Muhun sattu, mut silti halusin lopettaa tän.
Mä en halunnu enää teeskennellä.
Meidän ystävyys oli ohi.
Mä en välittäis enää,
vaikka sulla olis ongelmia.
Mä elin siitä lähtien ilman sua.
Voitko kuvitella?
Silloin mä tunsin itseni vapaaks.

Selite: 
Tääkin runo omistettu yhdelle ystävälle <33
Kategoria: 
 

Kommentit

Tästä runosta huokuu kipu, mutta joskus on parempi olla onnellinen yksin kuin surullinen kaksin.

Tää on koskettava, kuvaa mua ja mun kaveria toi alku ainakin <3

 

Käyttäjän kaikki runot