En Ansaitse Tätä

Runoilija 8a4a18b173839c4f8ae602bf284ffa06

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2006
Viimeksi paikalla: 4.5.2019 1:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tälläne tyttö vaan!
Aika kova Smak ja TH fani! :)
Hiljanen, ujo, arka,(usein hyökkäävä!) Runojani Saa TODELLAKIN arvostella/mielellään täytyy. ;D ARVOSTELE MIELELLÄÄN MUN RUNO ÄLÄKÄ KIITÄ ARVOSTELUSTA. ;) PS: MYÖS VANHEMPIA! PPS: MYÖS TARINAA JA LAULUN SANOJA. "T/B on siististi cool"
 

Tule luokseni kun kutsun.
Tiedät että kaipaan sinua.
Kaipaan sitä että saan juosta syliisi.
Haluan olla turvassa.
En jaksa enää pelätä.
En halua olla enään yksin.
Tiedät että pelkään ilman sinua.
Vain sinä osaat turvata henkeni.
Kukaan muu ei pysty siihen.
Kukaan muu ei halua pelastaa.
Kaikki haluavat vain satuttaa.
Mikseivät he voi antaa olla.
Miksi täytyy murtaa minut säpäleiksi.
En ansaitse tätä.
Olen ollut kaikille mukava.
Olen hiljaa vaikka kuuluisi sanoa pahaa.
Miksi he kaikki satuttavat, tajuavatko mitä tekevät.
Sinä luulet että pidän tätä leikkinä.
Miten se voisi olla leikkiä?
Miksi minuun sitten sattuu jos se on leikkiä?
Ei, ethän sinä voi ymmärtää.
Vain hän joka on kokenut saman,
vain hän voi ymmärtää minua.
Ainoastaan hän voi tietää miltä minusta tuntuu.
Siksi pyydän sinulta.
Älä vertaa itseäsi minuun.
Äläkä vertaa tilannettasi, minun tilanteeseeni.

Selite: 
Niimpä niin. :).
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot