Pelko

Runoilija Treshal

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sisimmässäni tunne jonka luulin iäksi kadottaneeni.
Suurimman tunteen palon tunnen polttavana kipuna rinnassani.
Ensinmäistä kertaa elämässäni taidan olla rakastunut.
Mutta tunne tuo mukanaan täysin uudenlaisen pelon.
Tunnen itseni riittämättömäksi, hyödyttömäksi.
Tahtoisin antaa sinulle paljon parempaa, mutta iltaisin kyyneleet kostuttavat silmät kun jälleen ymmärrän etten pysty tästä enään muuttumaan.
Nyt pelkään sitä päivää kun tajuat etten ole sinun arvoisesi. Uskon ettei kukaan toinen minua niin täyttäisi kuin sinä.

Selite: 
On kamalaa olla rakastunut
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot