hiekkatie

Runoilija Treshal

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

eilen kävelimme nauraen hiekkatiellä
aurinko lämmitti hymyjämme
tänään makasin hiljaa nurmikolla
taivas oli pilvessä.

mutta tiedän,
siellä missä sinä olet,
paistaa aurinko

nyt sydämeni vuotaa.
tietämättäsi raatelet sisintäni kipeästi.
pääni tuntuu räjähtävän
kallistat seiniä lähemmäs
kyyneleetön itku kirvelee silmiä.
et anna syytä elää.

jos hiekkatieltäsi menee joskus aurinko piiloon,
minä tuon sinulle lämpimän viltin ja istun viereesi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot