Nimetön

Runoilija Treshal

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

aikaa on kulunut jo enemmänkin kuin 365 vuorokautta.
eikä tuska vieläkään helpota.
eikö muistojen pitäisi haalistua?
miksei vieläkään helpota?
vieläkin iltaisin kyyneleet kostuttavat tyynyni.
muistot raiskaa mieltäni uudestaan ja uudestaan,
aina yhtä selvänä, viiltävänä kipuna sydämessä.

sattuu...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot