Ylpeys

Runoilija Treshal

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
On kovin helppoa väittää olevansa jotain muuta.
Selkä suorana seison tekojeni takana.
Syytösten edessä katson sua vain katse täynnä vihaa.
Pysyttelen osoittavien sormien ulottumattomissa.
En anna sanojen satuttaa.

Muttei kukaan näe
että todellisuudessa polvillani
itseinhon juoksuhiekassa rämmin.
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot