murheille stop

Runoilija Treshal

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

maailma käy pimeäksi taas.
miksi jätit minut yksin selviämään?
ei mussa oo sankari ainesta

ehkä ois helpompaa haudata tunteet.
ei välittäis enään kenestäkään.
jättää luottamisen taito jätesäkkiin autiotalon taakse.

en tahdo enään yhtään menetystä.
niitä ei tule jos ei rakasta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Zen Cafe.

Stop!Stop!

Menetyksiltä ei voi välttyä.

 

Käyttäjän kaikki runot