pakko päästä pois

Runoilija Treshal

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

oon syntynyt kulkemaan,
ei asettuminen multa
onnistu lainkaan.
liikkeessä kotini on,
en pysähtymään pysty.
onnellinen olen
hyvästellessäni.
surullinen jos liian
pitkäksi aikaa jään.

taas on se fiilis.
oon ollut täällä liian
pitkään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot