synnintuntoa

Runoilija Treshal

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tiedän että tein virheen
mutta eikö menneisyydellä olekkaan painoa?
kuinka pystyitte kääntämään sivua kuin eilistä ei olisi ollutkaan?
tahdon että tiedätte olevanne minulle kaikki kaikessa
ja koen raskainta synnintuntoa mitä kukaan voi sisällään kantaa.
ikinä en ole näin kipeitä kyyneleitä vuodattanut.
ikinä ennen ei ole elämä tuntunut näin turhalta.
ikinä ennen ei sydämeeni ole näin koskenut
vain siksi koska rakastan teitä niin kovasti.
ja nyt joudun teidät hyvästelemään.

toki ymmärrän, meidän aikamme päättyy tähän
vain koska itse pelkään liikaa kertoa totuutta.
ja vaikka joskus uskaltaisinkin kertoa totuuden,
en jaksa uskoa että mikään palaa ennalleen.
ei kehenkään voi luottaa kuin kerran.

Selite: 
anteeksi
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot