Nimetön

Runoilija meritähti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2006
Viimeksi paikalla: 20.12.2016 23:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Uskon, sillä ilman uskoa ei olisi mitään. Toivon, sillä ilman toivoa olisi vaikea elää. Rakastan, sillä ilman rakkautta usko ja toivo pois häviää."
 

Minä olen kuin puu
joka juuriaan myöten itseään ravistelee,
kylmä tuuli käy ja minua palelee
Tunnen tuskallisen muotoni muutoksen
ja minä tärisen pelosta mutta ymmärrän,
se olet sinä joka minussa kuolit
Minä nyt erilaisena sinua kauniin lämpöisenä
valonhehkuna sydämessäni kantaen
synnyin uudelleen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot