Nimetön

Runoilija meritähti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2006
Viimeksi paikalla: 20.12.2016 23:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Uskon, sillä ilman uskoa ei olisi mitään. Toivon, sillä ilman toivoa olisi vaikea elää. Rakastan, sillä ilman rakkautta usko ja toivo pois häviää."
 

Olet epävarmuus mielessäni
kun yritän päättää
Olet lämpö sielussani
kun pihapuut ovat jäässä
Olet rohkeus sisälläni
silloin kun elämää pelkään
Sinä olet minulle aurinko ja kuu
kyyneleet sekä viha ja naurava suu
Pelkään joskus rakastaa
koska vain silloin on mahdollista menettää
Kuitenkin huolimatta kaikesta
minä sinua rakastan
enemmän kuin koskaan mitään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot