Nimetön

Runoilija meritähti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2006
Viimeksi paikalla: 20.12.2016 23:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Uskon, sillä ilman uskoa ei olisi mitään. Toivon, sillä ilman toivoa olisi vaikea elää. Rakastan, sillä ilman rakkautta usko ja toivo pois häviää."
 

Seison kalliolla kultaisella rannalla
Meren aaltoja kuuntelen
Olen keskellä muutosten tuulien
Elämäni kääntymässä kohti tuntematonta
On siellä vastassa jotain todella suurta
Ahdistuksessani saan enkeleistäni turvaa
Tunnen valon vierelläni
Sinä siihen saavuit
Niin hiljaa minua kädestä tartuit

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot