Nimetön

Runoilija meritähti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2006
Viimeksi paikalla: 20.12.2016 23:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Uskon, sillä ilman uskoa ei olisi mitään. Toivon, sillä ilman toivoa olisi vaikea elää. Rakastan, sillä ilman rakkautta usko ja toivo pois häviää."
 

Sillä hetkellä kun menetin sinut, siirtyi elämänvalosi minuun.
Sillä hetkellä kun suru minut maahan painoi, elämäni kokonaan suuntaa vaihtoi.
Tähtesi minua täällä aina ohjaa, jos harhaan astun niin askeleeni oikeaan aina korjaat.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot