Nimetön

Runoilija meritähti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2006
Viimeksi paikalla: 20.12.2016 23:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Uskon, sillä ilman uskoa ei olisi mitään. Toivon, sillä ilman toivoa olisi vaikea elää. Rakastan, sillä ilman rakkautta usko ja toivo pois häviää."
 

Niin paljon yllätyksiä on elämällä tarjota.
Niin suuri määrä onnea annettavana.
Kokonaisen avaruuden verran se on meille
varannut aarteitaan löydettäväksi
eikä silti ihmiselämä riitä täydellisesti.
Mutta on hetki juuri tässä,
tilaisuuteen tartu vaikka pelkäät.
Hiljaisuudessa rukoillen sen kuulet:
enkeleiden äänen joka hädässä meitä lohduttaa.
Ei jättäisi vartijamme meitä tänne yksin koskaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot