Nimetön

Runoilija meritähti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2006
Viimeksi paikalla: 20.12.2016 23:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Uskon, sillä ilman uskoa ei olisi mitään. Toivon, sillä ilman toivoa olisi vaikea elää. Rakastan, sillä ilman rakkautta usko ja toivo pois häviää."
 

Tänään annan elämäni turvallisiin käsiisi
ja otan lahjasi vastaan.
Tänään annan kaiken menneen anteeksi
ja ainoastaan rakastan.
Tänään päästän vankeudessa virranneet vedet valloilleen
enkä suostu rannatonta merta pelkäämään.
Tänään varmaan ehkä itken kyyneleet rosoisten rantakivien viereen
mutta minä olen matkalla,
matkalla huomiseen enkä varmaan saavu perille vielä pitkään aikaan
Surun ja epävarmat nousut ja kyyneleetkin hyväksyn
On osa onnellisuutta myös epätäydellisyys.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot