Nimetön

Runoilija meritähti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2006
Viimeksi paikalla: 20.12.2016 23:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Uskon, sillä ilman uskoa ei olisi mitään. Toivon, sillä ilman toivoa olisi vaikea elää. Rakastan, sillä ilman rakkautta usko ja toivo pois häviää."
 

Voi sanat sielua hennosti koskettaa
tai sävelet kirkkaat sydämen kulmiin
osua nuotti kerrallaan
Niin paljon on minussa aina osasia sinusta
tulit tähänkin viereeni kevyesti
ja sait minut jälleen kyyneliin
Hiljaisen rukouksen lähetin luoksesi matkaan
ja joku kuiskasi sydämelleni
Olen aina luonasi sillä olen Äidin oma enkeli

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot