Suven hetkiä

Runoilija Azureus

mies
Julkaistu:
19
Liittynyt: 9.1.2006
Viimeksi paikalla: 15.2.2024 14:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.4.1970

Hetki kerrallaan läpi elämän päivien... joskus aurinko paistaa takaa seepianväristen pilvien, arjen harmaat kivet halkaisten.
 
On ilta suven,
iho tuoksuu auringolle,
sielu sinitaivaalle,
vehreyttä aistien.

Valkolehdokin avautuva kukka,
herkät säkeet satakielen.
Kesäyon kaste poimulehdillä,
metsäniitty verhoutuu sumuun.

Auringonnousu on lähellä,
yön hämäryys yhtyy aamuun.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa kerrontaa, Suomen kesä on käsittämättömän kaunis <3 
Hienoa symbolista lyriikkaa
 

Käyttäjän kaikki runot