Nimetön

Runoilija Azureus

mies
Julkaistu:
19
Liittynyt: 9.1.2006
Viimeksi paikalla: 15.2.2024 14:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.4.1970

Hetki kerrallaan läpi elämän päivien... joskus aurinko paistaa takaa seepianväristen pilvien, arjen harmaat kivet halkaisten.
 

Järven aalto jäätynyt
uinuu lumen alla.
Kuten aika pysähtynyt,
se odottaa aikansa.

Piilotettu kyynel silmäkulmassa,
luonnon vaiennut melodia.

Ja yhtäkkiä aurinko hymyili,
titityy kaikui höyhenpalloina,
syvimmät tunteet liikahti...
kaikkiko mahdollista?
Aika saa vapautensa.

Selite: 
Keväänmerkkejä...
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno kevätfiilis valoisassa runossasi.

 

Käyttäjän kaikki runot