Joulua

Runoilija Azureus

mies
Julkaistu:
19
Liittynyt: 9.1.2006
Viimeksi paikalla: 15.2.2024 14:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.4.1970

Hetki kerrallaan läpi elämän päivien... joskus aurinko paistaa takaa seepianväristen pilvien, arjen harmaat kivet halkaisten.
 

Joulun aika,
tähtitaivas ja valkea lumi,
hyvien ajatusten taika.

Alla kirkkaimman tähden,
erämaan hiljaisuudessa,
lämpöinen nuotiotuli.

Rauhoittuu mieli kiireinen,
elämän polku, tämä hetki.

Sydämiä valaiskoon hyvyys,
maailman voittava ystävyys.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot