Uuteen aamuun

Runoilija Azureus

mies
Julkaistu:
19
Liittynyt: 9.1.2006
Viimeksi paikalla: 15.2.2024 14:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.4.1970

Hetki kerrallaan läpi elämän päivien... joskus aurinko paistaa takaa seepianväristen pilvien, arjen harmaat kivet halkaisten.
 

Sade kuljetti uniin niin aikaisin,
Ajatustesi lämmössä unimaassa vaelsin,
kun aurinko pilven raosta kurkistaa,
säteiden kosketuksella sua ystävä muistaa.

Tulit taas niin varkain ajatuksiini,
teit maun huulilleni kuin pehmeä viini.
Yöhön heitän huurtuneen suudelman
ja toivon että olet taas unissani,
ystäväni, rakkahin..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista kaipausta yöllisissä haavemaailmassa.
Hauskaa syntymäpäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot