Joulussa

Runoilija Azureus

mies
Julkaistu:
19
Liittynyt: 9.1.2006
Viimeksi paikalla: 15.2.2024 14:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.4.1970

Hetki kerrallaan läpi elämän päivien... joskus aurinko paistaa takaa seepianväristen pilvien, arjen harmaat kivet halkaisten.
 

Tunnen sydämessäni tien, kaukana kaikesta, tien varrella lumisia kuusia.

Taivaalla latvusten välissä tähtiä,
leijailevia hiutaleita,
hiljaisuuden enkeleitä.

Kulkee aika askelissa:
kevät, kesä syksy, talvi.

Jälkiä lumessa, ollaan joulussa.

Aika hetkeksi seisahtuu, vaimenee arjen askel, meno kiireinen rauhoittuu.

Ja aurinkokello kaamoksessa, ei liikaa mitattavaa, vain tämä hetki.

Ollaan joulussa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot