Hetki

Runoilija Azureus

mies
Julkaistu:
19
Liittynyt: 9.1.2006
Viimeksi paikalla: 15.2.2024 14:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.4.1970

Hetki kerrallaan läpi elämän päivien... joskus aurinko paistaa takaa seepianväristen pilvien, arjen harmaat kivet halkaisten.
 

Tiesin sen jo silloin,
kun pidin häntä kädestä
kiinni kuin elämää.

Se ei kestäisi ikuisesti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Minun tunteeni eräästä hetkestä hyvin kuvailtuna

carpe diem,hyvä runo

hienosti kirjoitettu runo

Koskettava.

hyvä..

Kiitos runosta! Oli niin "haiku- ja tankamainen", että vilon väreet kävi.

Onnea Syntymäpäivänäsi!

 

Käyttäjän kaikki runot