Unhoittuva

Runoilija Sheenye

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nuo kasvot,
joita vuosia katsoin,
miten ne näyttävät nyt niin vierailta?

Kuin en tuntisikaan noita kasvoja,
joita olen käsilläni koskenut,
huulillani suudellut,
ja silti,
tuntuvat kovin vierailta.

Kuin vuodet olisivat pyyhkiytyneet pois,
sattuu.
Näen niin elävänä sinut videolta,
tuntemattomana,
ja kuitenkin niin tuttuna,
ja turvallisena.

Muistot,
ja omat ajatukset,
ovat sekamelskana mielessäni.
Voi kumpa joku ne selvittäisi,
solmut aukaisisi, ja ongelmat ratkaisisi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot