Taas nuo sanat

Runoilija Sheenye

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Taas nuo sanat,
ne toistuvat lauseissasi uudelleen ja uudelleen,
kuulostaen siltä,
ettei meillä voi olla tulevaisuutta.
Ne vievät minulta toivon,
että meillä voisi koskaan olla mitään.

Seuraavalla päivällä se unohtuu, ja on ajatusten perukoilla,
kunnes taas ne toistuvat hetken päästä,
ne samat sanat,
toivotonta...

Selite: 
Rakkaaltani toistuvat samat sanat usein, joka saa minut vajoamaan toivottomuuteen, tuntuu ettei ole toivoa koskaan olla mitään enempää, kuin mitä on nyt....
Kategoria: 
 

Kommentit

tutulta kuulostaa ... älä anna periksi toivosta paitsi jos kyse on epätoivosta!

 

Käyttäjän kaikki runot