Sotkussa

Runoilija Sheenye

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Luulin parantavani asioita,
antavani sinun elää,
ja pystyväni itse jatkamaan elämääni.
Sinä jatkoit,
minä pysähdyin.
Olen jumissa,
vailla suuntaa,
vailla määränpäätä.

Sotkin asiat pahemmin,
kuin osasin kuvitellakaan.
Muutokset toivat osaan helpotuksen,
toisaalta vain lisää huolta ja murhetta.
Tekisin toisin,
jos saisin valita uudelleen.
Vaan eteenpäin on jatkettava,
halusin tai en.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot