Lähtösi jälkeen

Runoilija Sheenye

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Makaan sängyllä selälläni,
tutut sävelet leijuvat ilmassa,
vanhojen rakkauslaulujen sanat soljuvat kaiuttimista.

Vasta hetki sitten kävelit pois luotani,
ja nyt jo ikävöin sinua,
tunnen olevani niin yksin,
ilman sinua.

Jokainen hetki kanssasi,
saa minut kaipaamaan aina luoksesi enemmän,
hetki hetkeltä haluan olla luonasi enemmän,
enkä haluaisi koskaan päästää irti...

Selite: 
Tälle sepustukselle olisi tullut paljonkin jatkoa, mutta mielestäni olisi mennyt hirveän sekavaksi ja sisältö muuttunut niin, että tämä jääköön tähän ja seuraavassa ehkä jatkoa mitä nyt mielessä pyörii.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot