Lopullinen

Runoilija Sheenye

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ehkä joskus,
saamme uuden tilaisuuden.
Ellen tee,
sitä ennen toista ratkaisua.
Se ratkaisu olisi lopullinen,
yrittämiseen kyllästyneen,
toivottoman ihmisen,
epätoivoinen ratkaisu.
Se josta ei olisi enää paluuta takaisin,
joka satuttaisi muutamia,
huolestuttaisi monia,
saisi ehkä jotkut ajattelemaan,
harkitsemaan jatkossa sanojaan.
Mutta tuskin,
sillä olisi lopultakaan niin paljoa merkitystä,
etteikö sekin mahdollisuus olisi.
Aika näyttää.

Selite: 
Jatkoa sotkussa -sepitykselle
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot