Nimetön

Runoilija Sheenye

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vielä hetki sitten,
kaipasin, olin lähelläsi,
mutta vain ystävä sinulle.
Asiat muuttuvat,
ihmiset muuttuvat,
nyt on sinä ja minä,
mutta on myös me.

Asioiden muuttuessa,
sain sinut vihdoin omakseni,
ikiomaksi.
Romeo ja Julia -tarinamme,
sai onnellisemman jatkon,
toivottavasti myös onnellisen lopunkin,
sitten aikanaan.

Olen onnellinen seurastasi,
siitä että olet olemassa,
sillä ilman sinua,
en olisi lähtenyt mukaan maailman tuuliin,
muutoksen tuuliin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ajatuskudelma, mutta älä lue vielä loppuun sitä alkuperäistä...R&J

positiivinen eli hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot