Tieto lisää tuskaa?

Runoilija death star

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"lähden kiertämään maailmaa, pikku kaupungin kadut mua ahdistaa"
 

Possu-raukka,
kun et elänyt elämääsi.

Ja kun ei usko unelmiin,
kuihtuu.

Koska tiesit milloin jouluateria syödään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

voi ei! ihanin ehkä ikinä!
Suosikkeihin!
Voi porsas parka. :C ♥

Pidin tästä :)
Jotain tässä oli.

 

Käyttäjän kaikki runot