Liian myöhä jo.

Runoilija death star

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"lähden kiertämään maailmaa, pikku kaupungin kadut mua ahdistaa"
 

Pettymys ja viha turruttaa hetkeksi;
"Monesko kerta
tällä viikolla"

Viime yön nukkui vieressä,
oli lämmin ja turvallinen.
Mutta ikinä ei sano syytä
lähtiessään,
palatessa takaisin
tuskin silmiin katsoo,
keksii muuta tekemistä.

Liian usein saan odottaa,
olla huolissaan
ja yksin iltaa viettää.

Vain silloin,
kun jäät luokseni,
en pysty vihaamaan
enkä suuttumaan.

Pidän sinusta huolta
ja rakastan,
silloin muistat vastata hellyyteeni,
nuolaiset nenänpäätäni kehräten,
viiksikarvoilla kutittaen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

uiiii!
meinasi itku tulla kun viimein tajusin mistä tämä kertoi.
voi rahtipummi! ♥
todella liikuttava hei :>
lopetuslaini oli muikea.
'nuolaiset nenäänpäätäni kehräten,
viiksikarvoilla kutittaen'

Voi miten ihana! Kaunis! Iik! :)

Voi miten ihana! Kaunis! Iik! :)

Oi, mä ajattelin ensin et tää on mies ja pidin kovasti varsinkin viimeisimmästä säkeestä. Mut ilmeisesti tämä kertookin kissasta, no söpö silti :)

 

Käyttäjän kaikki runot