Kertomus niistä, jotka juoksevat karkuun

Runoilija death star

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"lähden kiertämään maailmaa, pikku kaupungin kadut mua ahdistaa"
 

Ystävien seurassa
nauroivat usein,
mietti iltaisin
oliko ollut mukana

Koskaan ei muistanut
hänen nimeään,
muisti silmien värin
vain yhtenä iltana

Vain menestyvillä oli merkitys
siinä korttelissa,
kerrostalojen välissä,
liian monta tuntia
vietettiin siellä öisin

Aurinkoa katsoi liian kauan
Mustat pisteet silmissä
haittasi näkyvyyttä

Ei muistanut juosta karkuun
Muisti kerrankin hänen nimensä
ja silmien värin
ennenkuin kaatui.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hui-maavan kaunis ♥
ihania ilmauksia, ja kaikkee.
ylihiano.
kadehdittavan upea..
ja moniselitteinen. <3

 

Käyttäjän kaikki runot