STOP

Runoilija death star

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"lähden kiertämään maailmaa, pikku kaupungin kadut mua ahdistaa"
 

Ne sulkee silmänsä ongelmilta
Ne ei auta
Koittaa kävellä ohi
Niinkuin ei huomais

Niille sanotaan
miten asiat nykyisin on
"Ei sille mitään voi"

Ne ylpeet
Ei tajua
Ne aattelee asiat just väärinpäin

"Tollaset kuuluu vankilaan"

Niitten pitäis tajuta
Laitettais ne kadulle asumaan
ilman rahaa
Sotkettais niiden iho mustaksi
Satutettais niitä
sisää
ja
ulkoo

Ja kun ne puolustautuis
Näytettäis niille
millasta niiden elämä on
Syrjittäis niitä
Haukuttais
Potkittais

Laitettais tajuumaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivittu, joku ihanin rasisminvastainen runo ♥
Oikeesti, täm oli täyttä asiaa alusta loppuun.
Vaikka ittekkin joskus sorrun ajattelemaan noin tylyn pinnallisesti..so shallow.
"sotkettais niiden iho mustaksi"
auts,tykkään tästä kielestä, rentoo meininkiä, nuori toisinajattelija (kapinallinen xD) -fiilis.
Ei oikiasti voi kun tykätä.
Sitten kun itte olis tuollaisessa tilanteessa, niin sen tajuais. Ei rahaa,ei paikkaa mihin mennä.
Tästä tuli mieleen Stam1nan "kaikki kääntyy vielä parhain päin" piisin yksi kohta :"Vaikka syntyisit maahanmuuttajana.." plaa, sun pitäis kuulla koko piisi, niin tietäisit mistä horisen.
tästä kyllä tuli pisin arvosteluni ever, ja vähän turhaakin asiaa. Tyks anyway ♥

 

Käyttäjän kaikki runot