Rakkailleni

Runoilija death star

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"lähden kiertämään maailmaa, pikku kaupungin kadut mua ahdistaa"
 

Ehkä voi illalla ajatella
hyviä asioita toisista,
juuri sinä iltana
kun rannan toisella puolella
on ukkonen
ja salamat välähtävät
valaisten hetkeksi
koko taivaan.

Teidän kanssa on parasta
kiivetä katolle
tai istua parvekkeella.

Juuri sinä iltana,
kauniin ukkosen keskellä,
on tärkeintä muistaa,
on tärkeintä elää.

Sun halaus
ja kyyneleet
sai mut tajuamaan taas
etten pärjäis ilman teitä,
en ikinä pärjäis ilman sua.

Älä pyydä anteeksi sitä,
mä sanoisin asian
just samalla tavalla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oiii, mua rupesi itkettämään :'>
olen tainnut kuulla tästä illasta :)
tuo viimeinen pätkä
"Älä pyydä anteeksi sitä,
mä sanoisin asian
just samalla tavalla."

oli jotain ihaninta :> <3 kyllä sä kirjoittaa osaat.
Osaat sanoa kauniisti sen mitä ajattelet.
purr. ♥

 

Käyttäjän kaikki runot