yksinäisyys

Runoilija kastepisara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nauti tästä päivästä,murehtia ehdit huomennakin
 

Olen väsynyt kulkemaan yksin
minulla ei ole ketään jonka kylkeen painautua kun pelottaa
ei ketään jonka katse saisi minut rauhalliseksi
ei ketään jonka huulia voisin suudella
ei ketään kenen kyljessä voisin nukahtaa rauhalliseen uneen

Sanotaan,että rakkaus löytyy kun sitä lakkaa etsimästä
Miksi joka päivä minulla on tunne ettei kukaan voi rakastaa minua?
Miksi joka päivä minulla on tunne etten ole tarpeeksi hyvä?

Jos elämän kaikki muut palaset ovat kohdallaan,mutta yksi osa puuttuu...se tekee kaikista muista paloistakin tarpeettoman

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus on elämän suolaa
haluaa tulla rakastetuksi
haluaa jakaa tunteensa
ei ole kivaa olla yksin

 

Käyttäjän kaikki runot