In my dreams

Runoilija kastepisara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nauti tästä päivästä,murehtia ehdit huomennakin
 

Olisin halunnut elämän kanssasi
Olisin halunnut jakaa kaiken

Mutta sinä et halunnut minua
sinulla on oma kultasi,ja minulla omani

silti ajattelen sinua,teenkö väärin?
Olenko paha ihminen? Miksi olen toisen kanssa jos rakastan vain sinua?

Me emme koskaan tule olemaan yhdessä ikuisesti,
vain pienen hetken unissani

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot