Saimme rakastaa

Runoilija kastepisara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nauti tästä päivästä,murehtia ehdit huomennakin
 

Unelmissain mä onneen vaivun,
lailla joutsenen kaulan hentona taivun

Luokses kurotan ja käteesi tartun
kanssasi koko elämäni vartun

En kättä irrota myrskyssä,en tuulessa
aina vain onnenhymy huulessa

Kun katson kasvojesi ryppyjä syviä
muistan elämämme kultajyviä

Kanssas sain koko elämäni viettää
siitä tahdon sinua kiittää

Ennen kuin kuolema meidät erottaa
tiedän että saimme rakastaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot