Nimetön

Runoilija kastepisara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nauti tästä päivästä,murehtia ehdit huomennakin
 

Olet ihan lähellä
mutta silti niin kaukana
Onko sinulla joku toinen?
Enkö enää riitäkään?
Rakastan sinua kaikista eniten
haluan kuulla totuuden
rakastatko minua samalla tavalla?

Olen jo iso tyttö,kestän kyllä kuulla totuuden.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot