Tahdon kuolla pois

Runoilija kastepisara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nauti tästä päivästä,murehtia ehdit huomennakin
 

Pääsisinpä pois täältä
maailmasta jossa minua ei tarvita

Kukaan ei minua kaipaisi
kukaan ei viikon päästä muistaisi
"Kuka hän oli?"

Pääsisinpä pois täältä
maailmasta jolle minulla ei ole mitään annettavaa

Turha elämäni,palasina murenisi pois
likaveden mukana huuhtoutuisi

Ehkä uudessa elämässä osaan olla onnellinen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot