Epävarmuus

Runoilija kastepisara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nauti tästä päivästä,murehtia ehdit huomennakin
 

En tiedä mitä teen,
Mitä tekisin kanssasi

Joskus puhut minulle kuin hyvälle ystävällesi,
joskus olen sinulle kuin ilmaa

joskus tuntuu että sinua kiinostaa mitä minulle kuuluu
joskus et välitä laisinkaan

mitä teen sinun kanssasi?

Haluaisin luovuttaa,mutta en osaa päästää irti
Pidän sinusta liikaa vaikkemme ole tunteneet pitkään

Yhteinen viikkomme on vielä edessä,
odotan ja pelkään sitä

Mitä tulevaisuus tuo meille tullessaan?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

oii,suoraan kuin mun elämästä. suosikkeihin! hieno runo,aito.

oii,suoraan kuin mun elämästä. suosikkeihin! hieno runo,aito.

 

Käyttäjän kaikki runot