Nimetön

Runoilija kastepisara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nauti tästä päivästä,murehtia ehdit huomennakin
 

Silmäni sulkiessani näen kauniin maailman,
niin valmiin ja puhtaan.
Silmäni avatessani tuo maailma katoaa,
tilalle tulee hajotettu ja sorrettu,surullinen ja rauhaton.

Kumpi on tulevaisuutta?
Maailma jonka nään aamulla herätessäni, vai illalla nukahtaessani..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot