Nimetön

Runoilija Viskibasso

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2007
Viimeksi paikalla: 7.11.2020 2:51

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.10.1987

Under construction
 

Ruokin sinut,
ruualla rakkaudella,
ei vatsallesi,
vaan sydämellesi,
täytän jokaisen sopukan,
makealla,
maukkaalla,
lämpimällä,
täyttävällä,
rakkaudella,
halulla,
sydämeni voimalla,
tahdolla hellyyden,
turvallisuuden,
itsenäisyyden,
vapauden,
totuuden nimissä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot