Nimetön

Runoilija Viskibasso

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2007
Viimeksi paikalla: 7.11.2020 2:51

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.10.1987

Under construction
 

Avun huutosi,
tuuli puhaltaa liian kovaa,
anna minun olla suojanasi,
puhaltakoon kovaa,
olen turvasi,
olen lämpösi,
olen suojasi,
oli mikä tahansa vaiva,
minä olen tukenasi,
nyt ja aina!
tämä on minun sanani,
sinun järkkymätön tukesi.
On tämä minun lupaukseni!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis on tämä lupauksesi.

 

Käyttäjän kaikki runot