Sielu ihmisen.

Runoilija Viskibasso

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2007
Viimeksi paikalla: 7.11.2020 2:51

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.10.1987

Under construction
 

Puute rakkauden,
tahdon ikuisen,
haave kaukainen,
tunne tuskainen,
tukahdettu kaipuu,
kyynel kasvoltain valuu,
haikea kuu,
elämääni loistaa,
hiljaisuus nimeäsi toistaa,
yksinäinen sielu,
surumusiikkia soittaa,
epätoivon valottoman,
tunnelin aukottoman,
edessäin siintää,
halla sinun kuvasi ikkunaan piirtää,
hengen vie elävältä tieltään,
kylmyys viiltää,
yksinäisyyden kolkko ääni,
hivelee hipiääni,
vain rakkautesi sulattaa jään,
ikiroudan iäkkään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hengästyttävä runo, jonka nopeat sanakäänteet takovat kaipuun sinfoniaa.

tuli kyllä niin komiat mielikuvat että huhhuh. enpä nyt osaa sen kummempia lörpötellä, joten sanon suoraan, että huisin hieno runo

 

Käyttäjän kaikki runot